Onstwedder Boys verspeelde dure punten in de strijd om het kampioenschap.

Onstwedder Boys heeft in Barger-Oosterveld dure punten gemorst in de strijd om de titel in de zaterdag 4e klasse E. Tegen SVBO kwam het in de eerste helft op een 0-2 voorsprong en leek er niet zo veel aan de hand te zijn. De thuisploeg kwam in de tweede helft echter langszij, waardoor de Boys uiteindelijk genoegen moesten nemen met een 2-2 gelijkspel.

De start van Onstwedde was bemoedigend te noemen en de bezoekers kwamen dan ook op een 0-1 voorsprong. Daarvoor kregen de gasten al een paar prima kansen, maar uiteindelijk scoorde Ties Bruining de verdiende 0-1 op aangeven van Gerko Scheper. De Boys bleven de beter voetballende ploeg en kwamen ook op 0-2 via Scheper, die scoorde met een bekeken stift.

Feller SVBO

Na rust een ander spelbeeld, waarbij SVBO een stuk feller opereerde. De Boys werd verder terug gedrongen en na een kwartier spelen in tweede helft stond het 1-2. Robert Veringa kopt hard en onhoudbaar binnen. Een kwartier voor tijd volgde de gelijkmaker. Een strafschop, vanwege hands gegeven al waren er de nodige twijfels. Nick Klingenberg deponeerde het leder achter doelman Reind Koudstaal: 2-2. Aan beide kanten vielen daarna nog kansen op de overwinning, maar die kwam er voor beiden niet meer.  

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Valthermond in eerste helft langs Stadskanaal

Net als in De Kuip stond er vanmiddag ook een mooi affiche op het ...

Sellingen heeft nacompetitie voor het grijpen

Sellingen is de laatste weken in erg goede doen. In de laatste negen wedstrijden ...

Westerwolde eregast op kampioensfeest SVZ

In Vlagtwedde vond zondagmiddag de cruciale wedstrijd plaats tussen Westerwolde en koploper SVZ uit ...