Mussel is zaterdag kampioen geworden in de vijfde klasse F.

Mussel is zaterdag kampioen geworden van de vijfde klasse F. Daarvoor volstond een punt tegen FC Assen en de uiteindelijke 1-1 was dan ook voldoende voor de titel.

Mussel kende een flitsende start van de wedstrijd en stond na drie minuten spelen al met 0-1 voor door een doelpunt van Lars Hemmes. Met die stand zocht de koploper de kleedkamer in de rust op. Kort na de pauze kwam FC Assen op gelijke hoogte door Thijs Brandhorst.

Beide ploegen scoorden daarna niet meer in het restant van de tweede helft, waardoor Mussel aan dat ene punt genoeg had. Met nog twee wedstrijden te gaan is de Mussel niet meer te achterhalen door de concurrentie en keert het volgend seizoen weer terug in de zaterdag 4e klasse.