Mussel stoomt in SETA-tenue naar de vierde klasse

Mussel won de Kanaalstreekderby van SETA en vierde dat op ludieke wijze.

Mussel heeft de Kanaalstreekderby tegen SETA met 3-2 gewonnen. Mussel leidde bij rust met 3-0 door twee treffers van Paul Hidding en een treffer van Bryan Boels. Een eenvoudige eerste helft, waarna de tweede helft ook niet veel meer om het lijf had.

Het hoogtepunt in het tweede bedrijf voor de thuisploeg was het uitzwaaien van routinier Wim Wubs, die na meer dan 300 wedstrijden en pakweg 150 doelpunten zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt. SETA slaagde er daarna nog in om de score wat dragelijker te maken via onder andere een doelpunt van Ahmed Yousif.

Voetbalhumor

Nadat de wedstrijd was afgelopen vierde Mussel haar promotie nog op ludieke wijze. Wanneer Seta haar tas met tenues had vergeten mee te nemen, waren de Mussel-selectieleden er als de kippen bij om in het blauw-wit op de foto te gaan. De spelers Richard Wubs en Erwin Wijnholds laten het trainer Jan Veenhof weten: ‘Hier staan we wél in de basis…’ Een prachtige dosis voetbalhumor van Mussel, dat het volgend seizoen weer mag gaan proberen in de vierde klasse.