Musselkanaal verloor van EMMS en moet de nacompetitie in.

Musselkanaal heeft de uitwedstrijd bij EMMS met 4-2 verloren. Musselkanaal moest zelf winnen om er zeker van te zijn om de nacompetitie te ontlopen. Dat gebeurde niet en omdat Ruinen wel won, moet Musselkanaal ook dit seizoen weer nacompetitie spelen om handhaving in de 3e klasse.

De start was desastreus voor Musselkanaal, dat binnen de kortste keren achter stond door een doelpunt van Jorunn Kleinheerenbrink. Toch deed Musselkanaal snel wat terug via Bjorn Banus en stond het weer op gelijke hoogte. Daar kon het niet lang van genieten, want enkele minuten later was het ook al weer 2-1 door Glenn ter Wielen. Met die stand zochten beide elftallen ook de kleedkamers op.

Na de pauze gooide EMMS het duel al snel op slot, nadat EMMS-topschutter Jord Anbergen de 3-1 op het scorebord had gezet. Toen een kwartier voor tijd de 4-1 viel door Dennis Lamberink was het helemaal over en uit voor Musselkanaal. Dat deed in de slotminuut nog wat terug via Robin Gerlach. Na het fluitsignaal kwam het slechte nieuws dat Ruinen had gewonnen en dus gaat Musselkanaal zich via de nacompetitie proberen te handhaven.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC de kansen, Gieterveen de punten

Voor Gieterveen was de wedstrijd tegen GKC alweer de derde burenruzie op rij. Na ...

SJS en Fit Boys delen de punten

Na de oorwassing van vorige week was het zaak voor SJS de rug te ...