Pekelder Boys plaatst zich voor de finale van de nacompetitie

Pekelder Boys heeft zich geplaatst voor de finale van de nacompetitie na een zege op Wijster.

Pekelder Boys heeft zich geplaatst voor de finale van de nacompetitie. In en tegen Wijster wist het knap met 0-3 te winnen. Daardoor degradeerde de vierdeklasser en mag Pekelder Boys zich op maken voor de nacompetitiefinale. Daarin speelt het op neutraal terrein tegen Kanaalstreekgenoot SPW.

Pekelder Boys had de eerste ronde met duidelijke cijfers gewonnen van Meeden en reisde met het nodige vertrouwen af naar Wijster. In de eerste helft wisten de Pekelders op een 0-1 voorsprong te komen door Lars Roelfsema. Een voorsprong die in de tweede helft werd verdubbeld door de gasten. Willem Lammerts zorgde voor de beslissende 0-2. Ben Wortelboer maakte het feest voor Pekelder Boys helemaal compleet door er ook nog eens 0-3 van te maken. Wijster dat voor het tweede jaar op rij degradeerde eindigde de wedstrijd ook nog met tien man na een rode kaart voor Sander Briggeman. Pekelder Boys kan zich gaan opmaken voor de finale tegen SPW.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

GKC vergeet zichzelf te belonen

GKC heeft ook aan de thuiswedstrijd tegen Weiteveense Boys geen punten over gehouden. De ...

Buinen stunt tegen Witteveense Boys

Buinen heeft in eigen huis een hele knappe overwinning geboekt op de nummer twee ...

TEVV en Bergum delen de punten

De wedstrijd tussen TEVV en Bergum betekende een ontmoeting tussen twee ploegen die zich ...