Titan wint ruim van de Treffer ’16

Titan had een makkelijke middag tegen De Treffer ’16.

In de eerste bekerwedstrijd stond er direct een kanaalstreekderby op het programma. Titan ging op bezoek bij de Treffer’16 voor de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. In een rommelige wedstrijd viel er niet veel te genieten, maar desondanks was de uitslag een duidelijke: 0-6.

Titan kreeg veel ruimte om te voetballen in de openingsfase, maar wist zich hier nauwelijks raad mee. Na 10 minuten spelen kwamen de gasten wel op voorsprong. Het schot van Harm-Jan Moesker werd nog aangeraakt, maar was niet meer te houden voor de keeper van de Treffer’16. Binnen twintig minuten kwam Titan ook op 0-2 toen een voorzet van Nick Katoen pardoes via de keeper in het doel verdween. Waar iedereen verwachtte dat Titan de score snel op zou laten lopen, kon Titan de vele ruimtes niet tot nauwelijks benutten in het restant van de eerste helft.

Doeltreffende Moesker

In de tweede helft vielen Patrick Luiten en Rowan Meijering in bij Titan. Bij vlagen werd het spel iets beter en dit resulteerde direct in kansen. Waar Moesker eerst de keeper nog op zijn weg vond was het vijf minuten later wel raak: 0-3. Vervolgens maakte Moesker nog twee doelpunten door tweemaal goed druk te zetten op de verdediging van de Treffer’16. Ook het slotakkoord was voor Moesker. Een afgemeten voorzet van de ingevallen Julian ter Veen werd door de spits prima binnengekopt.