Bareveld krijgt pak slaag, FC Ter Apel ’96 boekt opnieuw monsterzege

Bareveld verloor met grote cijfers, FC Ter Apel ’96 won juist met grote cijfers.

Bareveld heeft een gigantisch pak slaag gekregen op bezoek bij Weerdinge. Het werd maar liefst 14-1 voor de derdeklasser, die een aantal maten te groot was voor de vierdeklasser. FC Ter Apel ’96 was eveneens veel te sterk voor THOS. De Ter Apelers die al twee monsterzeges in de beker boekten deden dit nu opnieuw. De dubbele cijfers werden net niet bereikt, de teller stokte uiteindelijk bij 9-0. Onder andere Daniel Manning, Arjan Heeres en Jordy Weggemans waren trefzeker voor Ter Apel, dat zich mag gaan opmaken voor de volgende ronde van de beker.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like