GKC tegen Zandpol halverwege gestaakt bij 1-0 tussenstand

De wedstrijd tussen GKC en Zandpol werd halverwege gestaakt.

De wedstrijd tussen GKC en Zandpol is halverwege gestaakt bij een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. De arbiter raakte geblesseerd en kon in de rust vervangen worden door een ander aanwezige scheidsrechter. Daar ging Zandpol echter niet mee akkoord en dus werd de wedstrijd gestaakt.

In de eerste helft was GKC de bovenliggende partij en kreeg het in het eerste half uur al een aantal goede kansen om op voorsprong te komen. Kolp, Schuiling en Zondag konden de doelman van Zandpol echter niet passeren. Waar GKC dus niet scoorde was het bijna Zandpol dat vijf minuten voor rust op voorsprong kwam. Knuppe schoot echter rakelings over. In de 43e minuut was het dan toch eindelijk raak voor GKC. Boy Pols stuurde Kolp richting de goal van Zandpol en de aanvaller faalde niet: 1-0. Het betekende meteen het laatst wapenfeit van de wedstrijd, die dus halverwege gestaakt werd.