GKC tegen Zandpol halverwege gestaakt bij 1-0 tussenstand

De wedstrijd tussen GKC en Zandpol werd halverwege gestaakt.

De wedstrijd tussen GKC en Zandpol is halverwege gestaakt bij een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. De arbiter raakte geblesseerd en kon in de rust vervangen worden door een ander aanwezige scheidsrechter. Daar ging Zandpol echter niet mee akkoord en dus werd de wedstrijd gestaakt.

In de eerste helft was GKC de bovenliggende partij en kreeg het in het eerste half uur al een aantal goede kansen om op voorsprong te komen. Kolp, Schuiling en Zondag konden de doelman van Zandpol echter niet passeren. Waar GKC dus niet scoorde was het bijna Zandpol dat vijf minuten voor rust op voorsprong kwam. Knuppe schoot echter rakelings over. In de 43e minuut was het dan toch eindelijk raak voor GKC. Boy Pols stuurde Kolp richting de goal van Zandpol en de aanvaller faalde niet: 1-0. Het betekende meteen het laatst wapenfeit van de wedstrijd, die dus halverwege gestaakt werd.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Alteveer houdt geen stand in Gieten

Bij Alteveer hieldĀ men Geir Lutjes, spits van Gieten, direct verantwoordelijk voor de nederlaag die ...

SJS in zwaar weer na verlies tegen CSVC

De cijfers liegen er niet om: drie punten uit tien wedstrijden, waarbij nog geen ...

Gieten walst over Valther Boys heen

Gieten was veel te sterk voor Valther Boys en won met dubbele cijfers.