Bareveld wint thuis van Heiligerlee

Bareveld won in eigen huis van Heiligerlee en pakte daarmee weer drie belangrijke punten.

Promovendus Bareveld weet zich op prima wijze te handhaven in de middenmoot van de vierde klasse D. Na vorige week met 3-0 verloren te hebben van HOC, won het dit keer in eigen huis met 4-2 van Heiligerlee, waardoor er lucht is verschaft richting de onderste plaatsen.

Voor de toeschouwers was het even wachten voordat de score werd geopend, maar in minuut 35 was het raak. Herman Ludolphie bracht Bareveld op een 1-0 voorsprong, wat tevens ook de ruststand was. Ook na de pauze was het Bareveld dat het net weer liet bollen en dit keer nam Bart Weishaupt het doelpunt voor zijn rekening: 2-0.

Rode kaarten

Op dat moment was er een uur gespeeld, maar een kwartier voor tijd bracht Heiligerlee de spanning terug: 2-1. Aan die spanning kwam enkele minuten voor tijd pas een einde toen opnieuw Weishaupt scoorde: 3-1. Even daarvoor waren Niels van der Laan (Bareveld) en Dylan van der Heiden (Heiligerlee) met rood van het veld gestuurd. In de slotminuten vielen er nog twee treffers. Joey Minke scoorde de 4-1 voor de thuisploeg, waarna Martin Koning de eindstand op 4-2 bepaalde.