Zevenklapper voor Gieten tegen hekkensluiter ZNC

Gieten scoorde er lustig op los tegen ZNC en noteerde een zevenklapper.

Gieten heeft in een waar doelpuntenfestijn hekkensluiter ZNC weten te verslaan. ZNC verzamelde nog geen enkel punt tot nu toe en ook deze zondag lukte dat niet. De doelpunten vielen deze middag als rijpe appelen van de boom, het werd uiteindelijk 3-7 voor Gieten.

Jarno Hoiting bracht Gieten in de eerste helft op voorsprong, maar na een half uur spelen was het 1-1 via Jordy Brust. Een tweetal minuten later stond Gieten al weer voor via Atal Amini, maar wederom maakte ZNC gelijk. Met 2-2 gingen beide elftallen aan de thee.

Na de pauze kwam de thuisploeg zelfs nog snel op voorsprong, maar daarna was het gebeurd met de dadendrang van de thuisploeg. Florian van der Heid en Bas Alting zorgden ervoor dat Gieten weer op voorsprong kwam in de wedstrijd. Toen Hoiting na een uur spelen er 3-5 van maakte was de wedstrijd wel beslist. Patrick Veldman wist daarna nog twee keer het net te vinden, waardoor Gieten een zevenklapper mocht noteren en met een 3-7 overwinning van het veld stapte