GKC incasseert zevenklapper tegen Witteveense Boys ’87

GKC kende een offday in Witteveen en werd op een forse nederlaag getrakteerd.

GKC is in de topper tegen Witteveense Boys ’87 hard onderuit gegaan. In Witteveen kreeg het een zevenklapper om de oren. Daardoor moet GKC na de nederlagen tegen Witteveense Boys en Eext een pas op de plaats maken in de zondag 5e klasse E.

GKC begon dramatisch aan de wedstrijd en kreeg na drie minuten spelen al de 1-0 om de oren. Tim van Brouwershaven had de thuisploeg op voorsprong gezet. GKC kreeg in de eerste helft wel een paar kansjes, maar veel had het niet te vertellen. In de 35e minuut viel de 2-0 en opnieuw was van Brouwershaven de doelpuntenmaker.

GKC kwam in de tweede helft wat beter uit de kleedkamer, maar in de 55e minuut was het ook alweer 3-0 via Tobias Hofstede. Danny Kolp was darna nog wel dichtbij de 3-1, maar de aanvaller zag zijn inzet van de lijn gehaald worden. Daarna ging het echter helemaal mis voor GKC, dat de doelpunten in korte tijd achter elkaar om de oren kreeg. Binnen en tijdsbestek van tien minuten scoorde de thuisploeg drie keer. Twee keer Bob Seele en Van Brouwershaven die zijn hattrick completeerde, brachten de stand op 6-0. In de slotminuut bracht Van Brouwerhaven de eindstand op het scorebord: 7-0.