Gehavend Titan wint van Sleen

Titan won van Sleen en is nog altijd ongeslagen dit seizoen.

Op bezoek bij Sleen was het voetballend niet altijd even goed, maar Titan wist wel met 1-2 te winnen en blijft hierdoor meedoen in de top van het klassement in de zondag 4e klasse D.

Titan verscheen behoorlijk gehavend aan de aftrap. Naast Jos Smidt, Klaas Anne Postmus en Nick Katoen, die al langer uit de roulate zijn, kon Geert Aalderink ook geen beroep doen op Thijs Over en Julian Bruining. Ondanks alle mutaties zagen de vele meegereisde supporters Titan goed beginnen aan de wedstrijd. In de 10e minuut wist Harm-Jan Moesker de bal bij Rowan Meijering te krijgen en hij bediende Rick Hendriks op maat die vervolgens knap scoorde: 0-1. Vrij snel hierna kreeg Harm-Jan Moesker een dot van een kans om de score te verdubbelen. Hij snelde de achterhoede van Sleen voorbij, maar vond de doelman op zijn weg. Sleen groeide in de loop van de eerste helft in de wedstrijd, maar wist doelman Remon Poede niet aan het werk te zetten.

Open wedstrijd

In de tweede helft had Titan weer een licht overwicht. Rowan Meijering speelde zichzelf knap vrij maar schoot van dichtbij op de keeper. Aan de andere kant was de eerste mogelijkheid direct raak. Een vrije bal van Arjan Goeree kon niet uit de zestien gewerkt worden waardoor Jeroen Mensen de score eenvoudig gelijk kon trekken. Na de gelijkmaker werd het meer een open wedstrijd en kregen beide ploegen kansen op de voorsprong. Afstandschoten van Mike Oosting en Remco Moorman werden door de doelman van Sleen goed gepareerd. Aan de andere kant bracht Remon Poede knap redding op een kopbal van Marc Dekker. Vanaf de 75e minuut moest Titan verder met tien man toen Mike Oosting zijn 2e gele kaart in ontvangst moest nemen. Ook Sleen kreeg niet veel later rood, maar dit was een directe rode kaart. Harm-Jan Moesker was de defensie van Sleen al gepasseerd toen hij van achteren gevloerd werd. De strafschop die dit opleverde werd door de spits zelf onberispelijk binnen geschoten: 1-2. Doelman Poede moest in het restant nog eenmaal redding brengen, maar daarna was de overwinning een feit. Titan bleef door deze knappe overwinning ongeslagen.