HOC speelt gelijk bij Weerdinge

HOC speelde gelijk op bezoek bij Weerdinge.

Foto Rianne van der Laan, Richard Wiggers heeft zojuist HOC op 0-1 gezet.

HOC heeft met 2-2 gelijkgespeeld op bezoek bij Weerdinge. In de beginfase ging het direct al los en binnen het kwartier stond het al 2-1 voor Weerdinge. Richard Wiggers had HOC al na vijf minuten op 0-1 voorsprong gebracht. Aaron Brinks en Leon Bos herstelden die achterstand snel voor de thuisploeg en zorgden voor de 2-1 voorsprong. Na rust scoorde Gertjan Spijker de 2-2 en daar zou het uiteindelijk bij blijven. Wel eindigde HOC de wedstrijd nog met tien man, Mark van Bergen kreeg zijn tweede gele kaart in de slotfase en dus rood.