Alteveer wint ruim van Froombosch

Alteveer won ook met ruime cijfers van Froombosch en blijft de koploper van de zondag 5e klasse D.

Alteveer is ook na acht competitiewedstrijden nog altijd foutloos. De Alteveerders kenden ook met Froombosch weinig moeite. De overwinning kreeg al gestalte in de eerste helft toen het bij rust al 0-5 stond. In de tweede helft was het wat minder aan de kant van Alteveer en scoorden beide teams nog een keer waardoor de eindstand op 1-6 kwam.

Het laag geklasseerde Froombosch had nog maar eenmaal gewonnen en dus leek het op voorhand een niet al te moeilijke opgave voor koploper Alteveer. Dat bleek ook zeker zo in de eerste helft te zijn, waarin de bezoekers met scherp schoten. Via Ray den Boef en Bryan Schenkel kwamen de gasten op een 0-2 voorsprong. Deze werd verder uitgebreid door Maurice Gersonius, Ramon Jansen en Dennis Klooster. Na de pauze deed Froombosch nog wat terug en maakte Gersonius nog zijn tweede van de middag. Wederom een klinkende zege voor Alteveer, dat zo koploper blijft in de zondag 5e klasse D.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Strijdend Alteveer krijgt beloning tegen KSC

Na een 2-0 overwinning op KSC kan het voor de mannen van René Nijgh ...

Gieterveen haakt af na nederlaag tegen Heiligerlee

Gieterveen moest na de ruime nederlaag tegen MOVV ook een nederlaag slikken tegen Heiligerlee.