DSC ’65 en Gasselternijveen houden elkaar in evenwicht

Gasselternijveen speelde gelijk op bezoek bij DSC ’65.

Gasselternijveen heeft zich enigszins hersteld van het debacle van vorige week. Toen ging het met 1-8 onderuit tegen Sleen. Deze zondag verging het Nieveen iets beter, maar gewonnen werd er niet. Op bezoek bij DSC ’65 werd er met 2-2 gelijkgespeeld. Wessel Koomans had de bezoekers op voorsprong gezet, maar de thuisploeg kwam na rust op gelijke hoogte. In de slotfase kwam DSC nog op een 2-1 voorsprong, maar in de slotminuten kwam Gasselternijveen toch nog langszij. Opnieuw was Koomans trefzeker en zo hield Nieveen toch een punt over aan het duel.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Koploper Musselkanaal wint moeizaam van hekkensluiter Hodo

Musselkanaal heeft uitstekende zaken gedaan met de 2-1 overwinning op hekkensluiter Hodo. De zege ...

Titan legt Witteveense Boys over de knie

Titan blijft nadrukkelijk in het spoor van koploper WKE '16. Op het eigen sportpark ...