SETA en NWVV houden elkaar in evenwicht in derby

SETA en NWVV speelden in een enerverend duel met 3-3 gelijk, dezelfde uitslag als de heenwedstrijd.

Net als in de voorgaande Kanaalstreekderby tussen beide ploegen eindigde ook dit treffen tussen SETA en NWVV in 3-3. Het leek erop dat de Nieuw-Weerdingers drie punten zouden pakken na een 1-3 voorsprong, maar de Setanen kwamen in de tweede helft knap terug tot 3-3. Beide ploegen moesten daarom genoegen nemen met een punt in enerverende wedstrijd.

De thuisploeg begon goed aan het duel en kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Dylan de Wit lanceerde topschutter Ahmed Yousif en de spits faalde niet: 1-0. Heel lang kon SETA niet genieten van de voorsprong, want binnen het kwartier spelen stond het alweer 1-1. Een voorzet van Tom Rengers werd op waarde geschat door Roy Super en de aanvaller zorgde voor de gelijkmaker. De gast kwamen een kwartier later op voorsprong via een geweldige vrije trap van Peter van Elten. Met een flink windvlaag verdween de streep onhoudbaar in de bovenhoek: 1-2. Er volgende tot aan de rust nog kansen voor beide zijden, maar gescoord werd er niet.

SETA komt terug

In de tweede helft had SETA, gesteund door de wind in de rug, wat meer grip op de wedstrijd. Het zag echter toch NWVV weer scoren via Jasper Jansen die een lange rush afrondde. De thuisploeg ging niet bij de pakken neerzitten en kwam terug in de wedstrijd. Dylan de Wit mocht een toegekende strafschop nemen en faalde niet vana elf meter: 2-3. De spanning was daarmee volledig terug en SETA kwam een kwartier voor tijd op gelijke hoogt. Wederom was de Wit de doelpuntenmaker. De thuisploeg had er daarna nog met de winst vandoor kunnen gaan, maar dat gebeurde niet en dus bleef het bij 3-3. Overigens eindigde beide ploegen de wedstrijd met tien man. Zo kreeg Ate de Vries rood (2x geel) namens SETA en werd Mark Kok van NWVV ook eveneens met twee keer geel van het veld gestuurd.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

EEC met pijn en moeite langs Buinerveen

EEC heeft zich met pijn en moeite langs hekkensluiter Buinerveen weten te wurmen. Op  ...

Gasselternijveen geeft niet thuis tegen Buinen

Gasselternijveen speelde tegen Buinen de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2016/2017. Een mooie gelegenheid ...

VIOS O. laat Gasselternijveen kansloos

Gasselternijveen heeft haar goede start in de strijd om de derde periodetitel geen vervolg ...