Gieterveen vergeet te scoren en verliest van Zwartemeerse Boys

Kansen hadden de Gieterveners wel, maar scoren deden ze niet. Zwartemeerse Boys deed dat wel en won uiteindelijk met 2-0.

De eerste bekerwedstrijd voor Gieterveen is in een teleurstelling geëindigd. Waar ze op bezoek de wedstrijd voor rust al hadden kunnen beslissen, bleef een score uit en wist Zwartemeerse Boys na rust de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken.

In de eerste helft was het Gieterveen wat het spel maakte. In de eerste minuut kreeg Zwartemeerse Boys nog wel een grote kans na een foutje in het uitverdedigen, maar daarna was de wedstrijd voor de bezoekers. Zo leek Ramcharan op een meter van de goal te kunnen afwerken, maar schoot hij hoog over. Oeben had later een soortgelijke poging, maar hij mistte op vergelijkbare afstand van de goal met zijn hoofd.

Niet gescoord voor de thee

Oeben had daarvoor ook al een voorzet van Mentink kunnen afronden, maar raakte de bal half. Vlak voor rust kreeg Jesse Nijhuis ook nog een flinke mogelijkheid alleen voor de keeper, maar hij nam de bal net niet zuiver genoeg aan om goed te kunnen afwerken.

De thuisploeg zette hier op wat dreigende momenten na maar weinig tegenover, maar kwam er na de thee meer aan te pas. Met snelle uitbraken verschenen ze steeds vaker voor Lugtenborg, waar aan de andere kant de kansen steeds spaarzamer werden.

Ban gebroken

Er was een standaardsituatie voor nodig om de ban te breken. Rik Louwes krulde een vrije trap op de rand van de zestien binnen na een makkelijk gegeven vrije trap. Tien minuten voortijd verdubbelde de thuisploeg de score na een snelle uitbraak over de linkerzijde. Ian Kieviet werkte een rebound binnen nadat een teamgenoot de lat had geraakt. In deze fase van de wedstrijd waren de Gieterveners wel wat dreigend, maar tot grote kansen kwamen ze niet meer.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan hekkensluiter na nieuwe nederlaag

Het seizoen van Titan begint langzamerhand een vervelende smaak te krijgen. Na de promotie ...

Gieterveen onderuit tegen PJC

De derde wedstrijd in de maand april is voor Gieterveen uitgelopen op een deceptie. ...

Alteveer verliest van koploper FVV

Alteveer heeft gistermiddag de hectische wedstrijd tegen de verrassende koploper FVV verloren. In Foxhol ...