Buinen in tweede helft langs JVV

Buinen kwam wat later op gang tegen JVV, maar maakte in de tweede helft het verschil.

Foto Andries Middelbos, Bram Komduur (rechts) scoorde twee keer voor Buinen in het duel met JVV.

Buinen heeft het bekerduel met JVV met 0-4 weten te winnen. Een overwinning die pas in de tweede helft tot stand kwam. Voor rust werd er namelijk niet gescoord en kon JVV nog aardig meekomen met de gasten. Na de pauze was dat een ander verhaal en kwam de zondag vierdeklasser na rust al snel op een 0-1 voorsprong via Bram Komduur. Die voorsprong werd na een uur spelen verdubbeld door Remco Huizing. Daarmee leek de overwinning wel binnen voor Buinen, dat de zege met twee doelpunten nog wat meer glans gaf. Door een eigen doelpunt en de tweede van Komduur zegevierde Buinen uiteindelijk met 0-4.

Foto’s Andries Middelbos: JVV – Buinen