Buinerveen verliest in doelpuntenfestijn van Weiteveense Boys

Buinerveen verloor in een zeer doelpuntrijke wedstrijd van Weiteveense Boys.

Buinerveen heeft in een waar doelpuntenfestijn met 4-5 verloren van Weiteveense Boys. In de eerst helft was de thuisploeg de betere, maar keek het toch tegen een 2-3 achterstaand aan. Ook na rust lag het dichtbij elkaar en trokken de bezoekers uiteindelijk aan het langste eind.

Buinerveen opende de score via Oguzhan Altun, maar zag Weiteveen ook snel weer langszij komen na een goal van Jesper Scherpen. Vanaf de stip zette Mark Middeljans enkele minuten later Buinerveen weer op voorsprong. Die werd echter voor rust weer omgedraaid door goals van Scherpen en Immink, waardoor de gasten met een 2-3 voorsprong aan de thee zaten.

Na de pauze kwam Weiteveen snel op 2-4 via wederom Scherpen, maar antwoordde Buinerveen snel via Altun. Opnieuw werd de marge twee in het voordeel van de bezoekers waar Immink zijn tweede van de middag maakte. In het laayste kwartier was de spanning echter weer volledig terug nadat Robbert Mensinga de 4-5 scoorde. De gelijkmaker verscheen echter niet meer op het scorebord, waardoor de drie punten richting Weiteveen gingen.