SJS won moeizaam van SVBO, maar nam de drie punten uiteindelijk wel mee naar Stadskanaal.

SJS heeft een moeizame 2-3 overwinning geboekt bij SVBO. De Knoalsters kregen in de eerste helft een karrevracht aan kansen, maar bleken niet scherp in de afronding. Ondanks een aantal gemiste kansen kwam men nog wel op een 0-1 voorsprong via Jan Springer. De thuisploeg bleek in die eerste helft een stuk effectiever en kwam uit de eerste goede kans direct op 1-1 via Marciano Bos. En ook de tweede kans was direct raak voor de thuisploeg en Larry Umuna zorgde ervoor dat SVBO met een voorsprong aan de thee ging. Halverwege de tweede helft kwam SJS op gelijke hoogte via Arwen de Koe, al mocht het ook niet klagen dat men toen niet tegen een 3-1 achterstand aankeek. Enkele minuten na de 2-2 kreeg SJS een strafschop. Kay Rijkens faalde niet en schoot de 2-3 binnen. Daarna volgende er nog kansen aan beide zijden, maar bleef het bij 2-3 en boekte SJS uiteindelijk een moeizame overwinning.