Terug in de tijd: Titan via strafschoppenserie naar finale nacompetitie

Een slijtageslag voor Titan, dat zich plaatste voor de finale van de nacompetitie.

Titan heeft zich geplaatst voor de finale van de nacompetitie. De Titanen hadden strafschoppen nodig om 3e klasser Havelte te verslaan. Daarmee maakte het zichzelf onnodig moeilijk, want met name in de tweede helft kreeg het kansen voldoende om de wedstrijd al te beslissen. En dus liep het uiteindelijk uit op een strafschoppenserie, die werd gewonnen door Titan.

Onder tropische omstandigheden begon de thuisploeg beter aan de wedstrijd en creëerde het een aantal mogelijkheden. Het was echter Titan dat als eerste de score opende. Harm Jan Moesker was alert binnen het strafschopgebied en tikte de bal uit de kluts binnen. Het bleek ook de enige treffer in de eerste helft, waarin het spel niet al te best was. Wat mede ook kwam door de hitte en dat zette zich voort in de rest van de wedstrijd.

Titan haalt de trekker niet over

In de tweede helft was Titan het meest gevaarlijk van de twee en had het de wedstrijd naar zich toe moeten trekken. Daarvoor kreeg het de kansen, die vaak tot stand kwamen via de sterk spelende Jos Smit. De vleugelaanvaller zorgde met enig regelmaat voor gevaar, maar de beste kansen waren voor Mark Mihalji. De spits had de beslissing tot twee keer toe kunnen brengen, maar verzuimde te scoren. Daar kreeg Titan de rekening voor gepresenteerd, dat Havelte langszij zag komen via een eigen doelpunt van Jelmer Deuling.

Daardoor draaide het uit op een verlening, waarin goed te zien was dat beide elftallen al aan de limiet zaten door de hitte. Veel kansen kwamen er dan ook niet meer en dus moest het duel beslist worden vanaf elf meter. Daarin bleek Titan uiteindelijk de sterkste, Moesker schoot uiteindelijk de beslissende binnen. Volgende week wacht de finale voor Titan, dat op neutraal terrein zal aantreden tegen Read Swart.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

NWVV ten koste van Mussel in de vierde klasse

Na de doelpuntloze remise in Mussel stond voor NWVV en SV Mussel de return ...

Sellingen en SPW delen de buit

Op de voor Sellingen en SPW ongebruikelijke zaterdagavond traden de vijfdeklassers aan voor hun ...