Erwin Vieregge wint januaripool Westerwolde

Westerwolde organiseerde een januaripool, Erwin Vieregge bleek de beste voorspeller.

Erwin Vieregge, de winnaar van de januaripool van Westerwolde.
In de maand dat er in de eredivisie van het Nederlandse betaalde voetbal zes rondes werden gespeeld, organiseerde de activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde een nieuw fenomeen, de “JANUARIPOOL”. En toen zondagavond 31 januari om ongeveer half zeven de kruitdampen van al deze 54 wedstrijden in “Superjanuary” waren opgetrokken, bleek dat Erwin Vieregge winnaar van deze pool was geworden.
In extremis versloeg hij de voorzitter van de club, Jan Hebers, door één wedstrijd in de zesde speelronde qua uitslag goed te voorspellen. Beide deelnemers voorspelden de toto-uitslag van 30 van de 54 wedstrijden op de goede manier, waardoor het voorspellen van de uitslag van de wedstrijden in de laatste speelronde de doorslag moest geven. En daar waar Jan Hebers van geen enkele wedstrijd de uitslag goed voorspelde, gaf Erwin de uitslag van ADO Den Haag – Sparta (1–1) op de juiste manier door. Daarmee werd hij winnaar van een mooi levensmiddelenpakket, dat zodra de tijd het weer toelaat aan hem zal worden uitgereikt.
Online-activiteiten
Totaal deden er aanvankelijk 37 personen mee aan deze “JANUARIPOOL”. Uiteindelijk deden 36 deelnemers alle rondes mee. Door deze deelnemers werden er totaal 1971 voorspelde wedstrijden ingeleverd, waarvan er 888 op een juiste manier van een 1, 2 of 3 werden voorzien. Dit komt neer op afgerond 45 % goed voorspelde wedstrijden.
Naast de nog steeds lopende “THUISBINGO” en de afgelopen najaar gehouden “HUISKAMERQUIZ”, was dit de derde online-activiteit die de activiteitencommissie in dit aparte voetbalseizoen organiseerde. De commissie kijkt met een goed gevoel terug op deze activiteiten en is van plan om over een drietal maanden weer met een “EK-POOL” te komen. Ook hier kan iedereen, wel of geen lid van de v.v. Westerwolde, zonder kosten dan aan deelnemen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Succesvolle Huizingh verlengt contract

Harris Huizingh heeft zijn contract bij Valthermond met twee jaar verlengd. De oud- prof ...

In Memoriam: Simon Zoetebier

Simon Zoetebier, oud-profvoetballer en voormalig voetbaltrainer, is overleden. De in Kampen geboren Zoetebier werd ...

Mussel en Arend Scholtens verlengen samenwerking

Mussel en Arend Scholtens zijn ook in het seizoen 2021-2022 aan elkaar verbonden.