Sander van Hoorn schiet met scherp voor Westerwolde in 2-7 overwinning op MOVV

Westerwolde won met duidelijke cijfers van MOVV en had in spits Sander van Hoorn de man van de wedstrijd, die maar liefst vier keer scoorde.

Foto, Sander van Hoorn scoorde zondag vier goals in de 2-7 overwinning op MOVV.

Westerwolde kende een uitstekende start van de bekercompetitie. De zondag derdeklasser schoot uit zijn slof tegen zondag vierdeklasser MOVV en won met 2-7. Spits Sander van Hoorn was de grote man aan de kant van Westerwolde door maar liefst vier keer te scoren.

De wedstrijd was nog geen twintig minuten oud of van Hoorn had zijn eerste twee doelpunten al achter zijn naam staan. MOVV deed vervolgens wat terug, maar voor rust maakte van Hoorn zijn hattrick nog compleet. Rene van der Laan had daarvoor al de 1-3 aan laten tekenen. Ook de thuisploeg kreeg nog een doelpunt cadeau van Westerwolde en dus werd er gerust met een 2-4 tussenstand.

Ook na de pauze was Westerwolde de bovenliggende partij en liep het verder uit via Joan Solano. Daarna was het nogmaals de beurt aan van Hoorn, die zijn vierde goal van de middag maakte. Het slotakkoord was voor Rene van der Laan, die met zijn tweede doelpunt de eindstand op 2-7 bepaalde. Zo eindigde een doelpuntrijke middag in een grote zege voor Westerwolde.