Rolder Boys op weg naar volgende ronde na zege op De Weide

Rolder Boys won ook haar tweede groepsduel in de beker en was dit keer met 3-1 te sterk voor De Weide.

Rolder Boys heeft ook de tweede bekerwedstrijd in de poule gewonnen. In eigen huis was het met 3-1 te sterk voor zaterdag tweedeklasser De Weide. De thuisploeg kwam op voorsprong door een goal van Per Kirchhoff. Dat was tevens de enige goal in de eerste helft. Kort na rust schoot Niels Stoffers van afstand raak en leek Rolder Boys op rozen te zitten. De ploeg uit Hoogeveen scoorde echter de aansluitingstreffer via Nick Muysson, die de spanning toch weer terug bracht. In de slotminuten van de wedstrijd maakte Niek Dubbelboer uiteindelijk aan alle onzekerheid een einde door de 3-1 te maken en zo ging de winst opnieuw naar Rolder Boys.