Tiental Mussel trekt overwinning over de streep tegen Wildervank

Een knappe overwinning van Mussel, dat een helft lang met tien man stond te spelen maar wel wist te winnen van Wildervank.

Mussel is de competitie gestart met een knappe 2-1 overwinning op streekgenoot Wildervank. Zeker gezien het feit dat de Mussel een helft lang met tien man moest spelen. Op slag van rust mocht Rien Boels namelijk inrukken, nadat hij zijn tweede gele kaart had voorgeschoteld gekregen. De thuisploeg wist de overwinning echter knap over de streep te trekken.

De thuisploeg had na een kleine twintig minuten spelen de score geopend via Lars Hemmes. Rond het half uur spelen kreeg Boels zijn eerste gele kaart en een dikke tien minuten later zijn tweede. Richard Wubs zette Mussel echter nog wel op een 2-0 voorsprong en dus moest de thuisploeg, dat zien te verdedigen in de tweede helft. De gasten uit Wildervank produceerden halverwege de tweede helft de aansluitingstreffer via Paul Tuntelder. Ondanks de druk op het doel van Mussel hield de thuisploeg daarna stand en sleepte het de overwinning uit het vuur.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer in matig duel onderuit tegen HSC

In de eerste wedstrijd na de winterstop mocht Alteveer aantreden tegen HSC: in een ...

GKC de kansen, Gieterveen de punten

Voor Gieterveen was de wedstrijd tegen GKC alweer de derde burenruzie op rij. Na ...

SV Mussel mist uitgelezen kans tegen DSZ ’16

SV Mussel blijft ook na de wedstrijd tegen concurrent DSZ ’16 één van de ...