Gasselternijveen kent valse start tegen EHS ’85

Gasselternijveen is de competitie gestart met een ruime nederlaag tegen EHS ’85.

Gasselternijveen heeft de eerste competitie wedstrijd met 5-2 verloren van EHS ’85. De gasten begonnen slechts aan de wedstrijd  en moesten daardoor achter de feiten aanlopen. Wel kwam de ploeg van Robert Oosting terug tot 2-2, maar in de tweede helft liep EHS alsnog uit naar een ruime 5-2 overwinning.

Na een slechte openingsfase stonden de Nieveensters binnen vijftien minuten met 2-0 achter. Na een minuut of twintig kwam Nieveen er voetballend steeds beter door alleen was de afronding slordig en bleef het oppassen in de omschakeling want Gasselternijveen had het lastig met de snelle aanvallers van EHS. Toch was het Brandon Meems die na een knappe aanval de 2-1 op het scorebord bracht.

Na rust zette Gasselternijveen de toon en liet het zien snel op jacht te willen naar de gelijkmaker en dat lukte door een knap afstandsschot van Niek Poppinga:2-2. Gasselternijveen wilde doordrukken voor de 2-3 alleen kreeg het pardoes de 3-2 om de oren. Gasselternijveen ging daarna alles of niets spelen maar deed dit in de uitvoering zeer slordig waarna al snel de 4-2 en de 5-2 viel. Gasselternijveen kent daarmee een valse start en mag volgende week thuis tegen Buinen proberen de eerste punten binnen te halen.