Nieuw Buinen verliest nipt van FC Lewenborg

Nieuw Buinen verloor het belangrijke duel met FC Lewenborg en wacht daardoor nog op de eerste overwinning.

Foto Harold Woortman, Alwin Engelkes scoort vlak na rust de 1-1 voor Nieuw Buinen.

Nieuw Buinen heeft het belangrijke duel met FC Lewenborg met 1-2 verloren. De Stadjers hadden vorige week nog met 8-1 verloren van ASVB en dus leken er mogelijkheden te liggen voor Nieuw Buinen. De Buunermonders bakten er met name de eerste helft weinig van en keken bij rust tegen een 0-1 achterstand aan door een goal van Coen Los. Na rust trok Nieuw Buinen de stand gelijk via Alwin Engelkes en waren er mogelijkheden op meer. In de slotfase kreeg de thuisploeg echter nog het deksel op de neus. Frank Woldring was het meest attent in het strafschopgebied en schoot een rebound binnen. Daardoor ging de zege alsnog richting Lewenborg: 1-2.

Foto’s Harold Woortman: Nieuw Buinen – FC Lewenborg