Overzicht zaterdag 4e klasse D: WVV morst punten

WVV verspeelde punten op bezoek bij Wildervank, Angelslo ging in eigen huis onderuit tegen SCN.

Wildervank – WVV: 2-2

WVV heeft voor de tweede keer deze competitie punten gemorst. Verloor het eerder al van koploper SVBO, dit keer liet het zich punten afsnoepen van laagvlieger Wildervank, dat nog geen enkel punt had gehaald. De ploeg uit Winschoten kwam niet verder dan 2-2, waarbij Mathijs Mollema en Fatih Salih scoorden voor WVV. Met vier punten uit drie wedstrijden heeft WVV al een aardige achterstand op de concurrenten in de top van de ranglijst.

SC Angelslo – SCN: 2-4

Angelslo heeft ook haar tweede wedstrijd van de competitie verloren. In Emmen gaf de thuisploeg tot tweemaal toe een voorsprong uit handen, waarna SCN in de tweede helft het verschil maakte. Met snelle counters maakte Angelslo het de tegenstander lastig en dat leverde ook de 1-0 op van Erdinc Akic. SCN kwam halverwege de eerste helft weer langszij via Stefan Bruinsma. Kort erop trof Akic weer doel en leidde Angelso met 2-1. Vlak voor rust bracht Patrick Aasman beide ploegen weer op gelijke hoogte. In de tweede helft was SCN bovenliggen en dat leverde de 2-4 overwinning op door goals van Aasman en Roy Zwiers.