SETA wint in doelpuntrijke wedstrijd van Veendam 1894

SETA won zaterdag van Veendam 1894 en klommen daardoor naar plek 7 op de ranglijst.

Foto, Jeroen Buurke maakte zijn eerste doelpunt in dienst van SETA.

SETA heeft de uitwedstrijd bij Veendam 1894 met 3-4 weten te winnen. In een spannende wedstrijd besliste Robin van den Dries uiteindelijk het treffen, waardoor de drie punten weer mee gingen richting Musselkanaal.

De bezoekers namen de leiding in de wedstrijd via Jarno Giezen en kwamen ook op een 0-2 voorsprong via Jeroen Buurke. Het was voor de spits de eerste treffer in dienst van de Setanen. Door de 0-2 voorsprong leek er geen vuiltje aan de lucht voor de bezoekers, maar Veendam knokte zich terug in de wedstrijd en kwam terug tot 2-2. Daarna was het SETA dat weer een voorsprong wist te nemen via Denny Feiken, maar wederom kwam Veendam terug tot 3-3. In de slotminuten greep SETA alsnog de winst, van den Dries tekende voor de winnende treffer: 3-4. Door de winst staat SETA nu op een 7e plek in 5F met 7 punten uit 4 wedstrijden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ter Apel ’96 verliest aansluiting

FC Ter Apel ’96 heeft in eigen huis twee dure punten laten liggen tegen ...

Borger kansloos tegen Zuidhorn

Een vroege treffer, dat was hetgeen Borger nodig had in de wedstrijd tegen Zuidhorn. ...

Sellingen legt Pekelder Boys over de knie

Als zoveel ploegen werden ook Sellingen en Pekelder Boys getroffen door leed dat ‘afgelasting’ ...