Overzicht zaterdag 5e klasse F: Bargeres en NWVV lijden eerste puntverlies, Meeden profiteert

NWVV en Bargeres leden voor het eerst in de competitie puntverlies. Meeden profiteerde optimaal met een overwinning.

Bargeres – Westerlee: 1-1

Na vijf overwinningen op rij is de winreeks van Bargeres ten einde. In eigen huis kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Westerlee.  Raymond de Groot scoorde de enige treffer voor de koploper van de zaterdag vijfde klasse F.

NWVV – VVS Oostwold: 1-1

NWVV heeft niet kunnen profiteren van het puntverlies van koploper Bargeres. De Nieuw-Weerdingers waren tot nu toe ook nog foutloos, maar leden zaterdag het eerste puntenverlies tegen VVS Oostwold. De thuisploeg kwam al na een kwartier op voorsprong via Mark Kok, maar zag deze vlak voor tijd teniet gedaan worden door Leon Boer.

BATO – Meeden: 2-5

Meeden deed goede zaken met de 2-5 overwinning op BATO, gezien de gelijke spelen van Bargeres en NWVV. Ondanks dat Meeden snel op achterstand kwam, was het zaterdag heer en meester in Winschoten. Jonathan Edens had de thuisploeg al in de 6e minuut op voorsprong gezet, maar Dennis Nagel zorgde voor een snelle gelijkmaker. Daarna was Meeden in de eerste helft dichtbij de voorsprong, maar stond het houtwerk die in de weg. Na rust maakte Meeden alsnog het verschil en liep het via treffers van Jay van Weerden, Joey Kor, Dennis Nagel (strafschop) en Sjoerd van der Veen uit naar een ruime overwinning. Lorenzo Klarenbeek maakte nog de 2-5 voor de thuisploeg.

Damacota – Muntendam: 3-4

Het kelderduel tussen Damacota en Muntendam werd een overwinning voor de bezoekers. Dat mocht Damacota zich aanrekenen, dat bij rust nog met 3-0 voor stond dankzij treffers van Gaatze Postma, Alan Egilmez en Ramon Jansen. In de tweede helft tapte Muntendam uit een ander vaatje en dat resulteerde uiteindelijk in knappe comeback die de zege opleverde. Twee goals van Maik Winter en doelpunten van Patrick de Vries en Thorsten Daniels zorgden voor de 3-4 overwinning.