Overzicht zondag 4e klasse C: PJC verliest topper, Bareveld wint kelderkraker

PJC verloor de topper tegen Engelbert, Bareveld deed onderin goede zaken met een overwinning op Pekelder Boys.

Engelbert – PJC: 2-1

PJC heeft de topper tegen Engelbert met 2-1 verloren. Daarmee liet het de kans liggen om de koppositie weer over te nemen van Engelbert. PJC nam nog wel de leiding in de eerste helft via Alexander Norder. Na rust maakte Jamie House snel gelijk, waarna Maxim de Valk pas diep in de tweede helft de winnende scoorde voor de thuisploeg. PJC heeft nu een achterstand van vier punten op Engelbert.

Bareveld – Pekelder Boys: 3-1

In de kelder van de vierde klasse C deed Bareveld uitstekende zaken met de 3-1 overwinning op Pekelder Boys. De hekkensluiter kwam nog wel op een 0-1 voorsprong via Ricardo Vonk, maar daarna trok Bareveld de wedstrijd naar zich toe. Via Alex Gorissen, Arfin Wessels en Arnold Schuitema liep Bareveld uit naar een 3-1 overwinning. Door de overwinning nam Bareveld een voorsprong van vier punten op de Pekelders en heeft het bovendien weer aansluiting gevonden bij de veilige plaatsen op de ranglijst.

Kwiek – BNC: 0-4

BNC boekte een ruime overwinning op Kwiek en blijft daardoor in de race voor de bovenste plaatsen. Robin Tiggelaar, Mike Otter, Justin Jacobs en Jersey Stuut zorgden voor een 0-4 overwinning. Met 23 punten uit tien wedstrijden staat BNC op een derde plek.

FVV – Eext: 1-2

Eext deed goede zaken met de 1-2 overwinning op FVV. Daarmee verschafte het zich lucht richting de gevarenzone, waarin FVV wel blijft bivakkeren. Sven Adens had FVV aan de leiding gebracht, waarna Niels Buiter en Berni Nijhof Eext de zege bezorgden. Wesley van der Beek zag nog rood namens de thuisploeg.

Heiligerlee – Wedde: 3-2

Heiligerlee heeft de thuiswedstrijd tegen Wedde met 3-2 weten te winnen. Brian Kuipr en Jan Blaauw scoorden namens de gasten, maar dankzij Patrick Braams, Hermandes Haan en Rik Eggens ging de zege naar Heiligerlee. Wedde moet nog altijd naar beneden blijven kijken, Heiligerlee is terug te vinden in de subtop.

Stand zondag 4e klasse C

ClubWedstrijdenPuntenDoelsaldo
1. Engelbert113144-13
2. PJC112736-20
3. BNC102336-14
4. Gieterveen111927-23
5. MOVV101843-20
6. Heiligerlee101830-18
7. Kwiek111518-25
8. Eext101317-32
9. FVV1079-28
10. Wedde10720-41
11. Farmsum9610-19
12. Bareveld11621-36
13. Pekelder Boys10214-36

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinerveen krijgt enorm pak slaag van Valther Boys

Buinerveen werd bijna met dubbele cijfers verslagen door Valther Boys.

SC Stadskanaal behoudt ongeslagen status

SC Stadskanaal is ook na twee wedstrijden in de tweede klasse nog ongeslagen. Op ...

SETA wint met ruime cijfers van NKVV

SETA boekte de eerste zege van het seizoen en deed dat met ruime cijfers.