Buinerveen zet ook Zandpol opzij

Buinerveen won ook van Zandpol en lijkt hard op weg naar de titel in de zondag 5e klasse D.

Foto Regina Korf, Bert Timmermans maakt de 3-1 voor Buinerveen.

Donderdagavond haalde Buinerveen al de eerste periodetitel binnen na de 3-1 overwinning in de topper tegen SVBC. Zondag kreeg deze zege een goed vervolg tegen Zandpol, dat met 4-2 opzij werd gezet. Bovendien verspeelde concurrent HHCombi ook nog eens punten en dus ziet het er weel heel rooskleurig uit voor Buinerveen richting een eventueel kampioenschap.

Buinerveen nam al vroeg in de wedstrijd de leiding via Patrick Erdman, maar zag de bezoekers enkele minuten later de gelijkmaker aantekenen. De thuisploeg raakte echter niet van slag en zorgde voor een comfortabele 3-1 voorsprong bij rust. David Karabed en Bert Timmermans lieten het net bollen. In de tweede helft wist Zandpol de spanning toch enigszins terug te brengen met de 3-2, maar maakte Christiaan Hebels in de slotfase aan alle onzekerheid een eind: 4-2. Buinerveen blijft koploper en lijkt hard op weg naar de titel in de zondag 5e klasse D.

Foto’s Regina Korf: Buinerveen – Zandpol