Overzicht zaterdag 5e klasse F: SETA haalt uit, topper tussen Scheemda en NWVV in evenwicht

SETA haalde flink uit tegen Harkstede en zag concurrenten Scheemda en NWVV gelijkspelen. Bargeres wist wel te winnen en blijft in het spoor.

SETA – Harkstede: 8-1

SETA heeft uitstekende zaken gedaan voor de eerste periode met de 8-1 overwinning op laagvlieger Harkstede. De koploper was een paar maten te groot voor de bezoekende ploeg. Jeroen Buurke had een belangrijk aandeel in de zege, de spits scoorde maar liefst vier keer. Noah Schuur, Jarno Giezen, Willem van Harskamp en Denny Feiken namen de andere treffers voor hun rekening. Daarnaast zag SETA de concurrenten Scheemda en NWVV gelijkspelen tegen elkaar, waardoor de ploeg uit Musselkanaal er erg goed voor staat in de strijd om de eerste periode.

Scheemda – NWVV: 3-3

De topper tussen Scheemda en NWVV eindigde onbeslist. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en dat bleek uiteindelijk ook aan de eindstand. Het treffen in eindigde in 3-3, waarmee beide ploegen twee punten achterstand opliepen op koploper SETA. Rowan de Zwart, Tom Knollema en Jarik Bleeker scoorden namens de thuisploeg. Marco Schipper, Christiaan Klompmakers en Mark Kok waren trefzeker namens de gasten.

Bargeres – ZNC: 4-2

Bargeres blijft door de 4-2 overwinning in het spoor van koploper SETA. De ploeg uit Emmen versloeg het Groningse ZNC, maar moest daarvoor wel een 0-1 achterstand goed maken. Dat deden de Emmenaren met verve via Rob van de Graaff, Jordi de Vries, Sirbroo Nzoka en Raymond de Groot. Ook Bargeres profiteerde optimaal van het gelijke spel van Scheemda – NWVV en is terug te vinden op plek twee met een punt achterstand op SETA.

Damacota – VVS Oostwold: 0-1

VVS Oostwold had een doelpunt van Leon Boer genoeg om de drie punten mee te nemen uit Nieuwe Pekela. Door de overwinning blijft VVS meedraaien in de subtop van de zaterdag 5e klasse F.

Meeden – Muntendam: 1-1

Meeden liet in eigen huis dure punten liggen tegen Muntendam. Tegen het laag geklasseerde Muntendam kwam de thuisploeg niet verder dan 1-1. Sjoerd van der Veen scoorde namens Meeden, dat duur puntverlies leed in de strijd om de bovenste plaatsen.

Westerlee – Erica ’86: 2-0

Westerlee won in eigen huis met 2-0 van hekkensluiter Erica ’86, mede door een doelpunt van Ramon Veen. Westerlee nam door de zege wat meer afstand van de onderste plaatsen.

Stand zaterdag 5e klasse F

ClubWedstrijdenPuntenDoelsaldo
1. SETA112648-21
2. Bargeres112545-17
3. NWVV102337-21
4. SC Scheemda102236-9
5. VVS Oostwold102132-18
6. Meeden91830-12
7. ZNC101425-28
8. Westerlee121325-24
9. BATO111130-37
10. Damacota12916-31
11. Muntendam11714-43
12. Harkstede1169-37
13. Erica '8612312-61

 

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinen morst dure punten bij Zandpol

Buinen leek op weg naar de overwinning, maar in de slotminuten ging het nog ...

Prima bekertoernooi voor EEC

In een poule met derdeklasser Sleen en vierdeklassers KSC en Sweel heeft EEC zich ...

Titan wint van hekkensluiter Nieuw Buinen

Titan boekte een nipte zege op Nieuw Buinen en houdt zo de aansluiting met ...