Gasselternijveen sluit week fantastisch af met zege op DSC ’65

Gasselternijveen sloot een uitstekende week af met een overwinning tegen DSC ’65.

Gasselternijveen heeft een fantastische week achter de rug na 3 overwinningen in 7 dagen tijd. De ploeg van trainer Robert Oosting staat er heel goed bij in de zondag 4e klasse D.

De eerste minuten kwam DSC goed uit de startblokken. Na acht minuten kwam de eerste waarschuwing met een schot op de lat. Even later was het Koops met een fantastische redding die zorgde dat de stand nog 0-0 bleef. Gasselternijveen kon niet echt door de sterke defensie komen en zo kon het thuispubliek niet echt genieten. DSC werd nog gevaarlijk bij standaardsituaties, maar doelman Koops stond telkens op de juiste plek.

Gasselternijveen speelt goede tweede helft

Na rust kwam Gasselternijveen beter uit de kleedkamer. Met veel meer energie en druk naar voren gingen de Nieveensters op zoek naar de 1-0. Na goed doorzetten op de rechterkant was het Koomans die de 1-0 op het scorebord bracht. Gasselternijveen bleef druk zetten op DSC om de marge zo snel mogelijk naar twee te brengen. Na drie frisse wissels met Thijmen Hommes, Lennart Kreuger en Menas Sihasale binnen de ploeg schakelde Nieveen nog een tandje bij. DSC werd niet meer gevaarlijk, mede door het goede verdedigen van de Nieveenster-defensie. Lang leek het uit te lopen op een 1-0 overwinning totdat Meertens van 40 meter de bal fraai over de keeper schoot en zorgde voor de definitieve nekslag. DSC ging na de aftrap alles of niets spelen en kreeg daarna nog een deksel op de neus. Het was Koomans die met zijn tweede van de middag de 3-0 liet aantekenen, wat tevens de eindstand was.

Gasselternijveen deed prima zaken en houdt nu zelfs de druk erop bij Schoonebeek. Komend weekend is Gasselternijveen vrij en wordt de kraker gespeeld tussen Schoonebeek en Titan.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys blijft winnen

Afgelopen zaterdag boekte Onstwedder Boys alweer de elfde zege van het seizoen: in Beetsterzwaag ...

Borger verliest ook van FDS

Degradatie komt dichterbij voor Borger, dat verloor van FDS.