SETA verkeert in uitstekende vorm en ook VVS Oostwold moest aan de dadendrang van de koploper geloven.

Foto Harold Woortman, SETA-aanvoerder Denny Feiken was tweemaal trefzeker tegen VVS Oostwold.

SETA heeft in eigen huis korte metten gemaakt met VVS Oostwold. De bezoekers waren nog een potentiele bedreiging voor de koploper, maar de ploeg uit Musselkanaal schudde ook deze concurrent eenvoudig af. 

De ploeg van trainer Harm Bolk is de laatste weken al erg goed op dreef en wist ook deze middag het net weer makkelijk te vinden. Met spits Jeroen Buurke beschikt de zaterdag vijfdeklasser over veel scoren vermogen en dat bleek ook zaterdag weer. De aanvaller zette zijn ploeg voor rust op een 2-0 voorsprong. VVS deed via Gerjan Drenth wat terug, waardoor met een 2-1 tussenstand de kleedkamers werd opgezocht.

Na de pauze werd het duel rond een uur spelen beslist na goals van Denny Feiken en Dylan de Wit. SETA liep vervolgens nog uit naar een grotere score. Buurke voltooide zijn hattrick en ook Feiken maakte zijn tweede van de middag. Rene Dijksterhuis zorgde er daarna voor de dat de score iets dragelijker werd voor de bezoekers: 6-2.

Foto’s Harold Woortman: SETA – VVS Oostwold

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: Alteveer heeft opnieuw weinig moeite met BNC

Alteveer had over twee duels weinig moeite met BNC en handhaafde zich in de ...

Valthermond en Rolder Boys vermaken publiek

Rolder Boys en Valthermond maakten er voor het publiek een leuke wedstrijd van. Veel ...