Titan kende een lastige beginfase tegen KSC, maar boekte uiteindelijk een degelijke overwinning.

Onder prachtige weersomstandigheden trad Titan op tweede paasdag aan tegen KSC. KSC kent een lastig seizoen en is terug te vinden op de voorlaatste plaats. Titan leidt de dans momenteel in de 4e klasse D en wist na een slechte start ook KSC te verslaan. Waar de 0-3 einduitslag een eenvoudige overwinning doet vermoeden was dit niet geheel het geval.

Trainer Martin Koppenol kon geen beroep doen op de geblesseerde Peter Stap, de zieke Jos Smidt en de geschorste Klaas Anne Postmus. Door de afwezigheid van de laatstgenoemde verscheen Rick Stavast aan de aftrap. Waar de weersomstandigheden prima waren, waren de veldomstandigheden dat zeker niet.

KSC gevaarlijk in de beginfase

KSC werd als eerste gevaarlijk deze middag via Jelger Schepers. Hij trok vanaf de rechterkant naar binnen en schoot met zijn linkerbeen hard tegen de paal. Titan leek hierdoor gewaarschuwd, maar KSC bleef de gevaarlijkste ploeg in de beginfase. Jurgen Huizing werd aan de linkerkant de diepte ingestuurd en na een prima actie en dito voorzet was Remco van der Velde het eindstation, maar hij kopte over. Aan de andere kant werd Titan na een half uur spelen in het zadel geholpen. Een terugspeelbal op doelman Hollander leek op te stuiteren waardoor de bal niet goed kon worden verwerkt. Harm Jan Moesker was er als de kippen bij om te profiteren. Hij zette goed door en bleef vervolgens ijzig kalm in de afronding: 0-1. Titan kreeg hierna grip op de wedstrijd en wist dit overwicht nog voor de rust uit te drukken in de score. Een afvallende bal werd door Mick Hendriks in één keer op de slof genomen en hij schoot schitterend raak: 0-2.

Lat staat doelpunten Titan in de weg

Titan begon beduidend beter aan de tweede helft en kreeg diverse kansen om de wedstrijd vroegtijdig in het slot te gooien. Het was de deklat die tot driemaal toe spelbreker was voor de rood-witten. Eerst schoot Moesker hard op de lat, vervolgens schoot Patrick Luiten uit een voorzet van Rick Stavast tegen de lat en daarna was het weer Moesker die de lat trof met een kopbal. Ook Julian Bruining kreeg een dot van een kans, maar hij schoot rakelings naast. KSC kreeg ook nog een mogelijkheid om terug te komen in de wedstrijd, maar van der Velde schoot hard voorlangs. Uiteindelijk wist Titan het duel toch te beslissen, alvorens eerst weer de lat werd geraakt. Mike Oosting schoot vanaf vijfentwintig meter hard tegen de lat, maar de teruggekomen bal werd door Luiten weer ingebracht en ditmaal trof Moesker geen lat: 0-3. Titan kwam hierna niet meer in de problemen en boekte daarmee uiteindelijk een degelijke overwinning.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS nestelt zich in de subtop

Gezien het verschil op de ranglijst moest SJS de wedstrijd tegen BSVV winnen. Maar ...

Gasselternijveen onderuit tegen Valther Boys

Gasselternijveen heeft niet kunnen stunten tegen Valther Boys. Op het eigen sportpark kwam de ...