Titan als poulewinnaar naar halve finale, SC Stadskanaal uitgeschakeld

Titan heeft zich geplaatst voor de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi, Stadskanaal is uitgeschakeld.

Titan heeft zich woensdagavond weten te plaatsen voor de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. In de ‘eigen’ Mondenhal in Nieuw-Weerdinge kroonde het zich knap tot poulewinnaar en gaf het onder meer eersteklasser VKW en tweedeklasser SC Stadskanaal het nakijken.

De openingswedstrijd in de Mondenhal ging tussen VKW en BSVV en de Westerborkers hadden nog het knap lastig met de ploeg uit Bovensmilde. Het werd slechts 2-1. Daarna was het de beurt aan het thuisspelende Titan, dat opende met een 0-2 overwinning op CEC. Een goed begin, maar Stadskanaal bleek in de volgende wedstrijd wel te sterk met 3-2, waardoor de poule op dat moment nog volledig open lag.

Flinke uitslagen

Stadskanaal had met vier punten uit twee wedstrijden een goede start, maar kreeg vervolgens een dreun van VKW: 1-6. Daardoor was VKW al geplaatst voor de volgende ronde, dat na de winst op CEC zijn derde zege op rij had geboekt tegen de Knoalsters. Titan haalde vervolgens ook uit tegen BSVV, waardoor het op zes punten kwam.

Poulewinnaar Titan

Stadskanaal moest zijn laatste wedstrijd zien te winnen van CEC om door te gaan naar de volgende ronde, maar ging met 3-2 onderuit tegen de ploeg uit Emmercompascuum. Daardoor werd uitschakeling een feit. De laatste wedstrijd ging tussen Titan en het al geplaatste VKW en werd uiteindelijk knap een prooi voor de zondag derdeklasser. Het werd uiteindelijk 3-0, waardoor Titan als groepswinnaar door is naar de halve finale.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen dendert over Steenwijk heen

Na een slechte seizoensstart heeft Nieuw Buinen de weg omhoog gevonden. Tegen rode lantaarndrager ...

Westerwolde boekt nipte zege op Bareveld

Westerwolde was het meest gelukkig in het treffen met Bareveld en boekte een minimale ...

Valthermond steelt zege bij Actief

Fraai was het allemaal niet wat de acteurs het publiek in Paterswolde voorschotelden. Zeker, ...