Borger wint in doelpuntenfestijn van SVBO

Borger won met grote cijfers van SVBO en is nog volop in de titelrace.

Foto Alle Oldenbeuving, Borger-aanvaller Hendrik Gustin scoorde vier keer tegen SVBO.

Borger heeft in een waar doelpuntenfestijn gewonnen van SVBO. De hoger geklasseerde groenhemden waren veel beter dan de ploeg uit Barger-Oosterveld en dat werd in score ook tot uiting gebracht: 2-8.

Het doelpuntenfestijn werd al na een klein kwartier spelen geopend door Hendrik Gustin. Niet veel later kon SVBO al met tien man verder nadat Vitor Soares met direct rood mocht inrukken. Het leidde al snel tot meer treffers voor Borger dat eenvoudig uitliep naar een 0-4 voorsprong. Twee keer Melvin Ottens en een doelpunt van Gustin zorgden ervoor dat Borger zich in de tweede helft niet meer druk hoefde te maken.

Rood en veel doelpunten

Toch ging het voor rust ook aan de kant van de groenhemden nog mis. Bonne Timmer liet zich gaan na een overtreding op teamgenoot Gijs Roda en kon ook met rood vertrekken. SVBO scoorde vervolgens op slag van rust nog de 1-4, maar via Matthijs Brink deed Borger ook nog wat terug: 1-5. In de tweede helft vielen er nog eens vier doelpunten, waarbij SVBO de 2-5 liet aantekenen. In de slotfase liep Borger nog uit naar een grote overwinning en vijzelde clubtopscorer Gustin zijn totaal nog maar eens op met twee doelpunten. Ook verdediger Brink had het op zijn heupen deze middag, de back wist nogmaals te scoren.

Na tijd was er nog meer goed nieuws voor Borger, concurrenten WVV en SJS hadden gelijkgespeeld. Daardoor kwam Borger op gelijke hoogte met koploper WVV, al moeten de Winschoters nog een wedstrijd inhalen. SVBO moet de blik de komende weken nog naar beneden richten.

Foto’s Alle Oldenbeuving: SVBO – Borger

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like