Nieuw Buinen onderuit en uitgeschakeld

Nieuw Buinen is er niet in geslaagd om het bekersucces van vorig seizoen te evenaren. Want na de nederlaag tegen Gorecht gingen de oranjehemden ook tegen Drenthina onderuit, waardoor uitschakeling een feit is. Via Koen Hateboer kwam de thuisploeg nog wel op voorsprong, maar met een man minder kon een nederlaag niet worden voorkomen: 2-3.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: Harold Woortman

Defensieve fouten

Als gezegd, de oranjehemden begonnen voortvarend aan de wedstrijd en kwamen binnen tien minuten op voorsprong via een treffer van Koen Hateboer. Fouten in de defensie zorgden er echter voor dat Drenthina nog voor de thee op een 1-3 voorsprong kon komen. Ronald Koops, Kees Plaatje en Jasper Hoolsema waren verantwoordelijk voor de goals.

Rode kaart

Tot overmaat van ramp moest Nieuw Buinen de gehele tweede helft ook nog met een man minder spelen. In de slotfase van het eerste bedrijf zag Thijs Hateboer een charge bestraft worden met een rode kaart. De thuisploeg probeerde het na de thee wel en verkleinde via Roy Hooiveld de marge met de Emmenaren ook wel, maar een resultaat zat er niet in.

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Sellingen laat geen spaan heel van JVV

Sellingen is op schot! In de laatste drie competitiewedstrijden tegen een aantal laagvliegers wisten ...

GKC kent weinig moeite met Buinerveen

Zonder te overtuigen heeft GKC de zege behaald die door veel zwart-gelen was ingecalculeerd: ...

GKC niet opgewassen tegen IJhorst

Na een goede start in 5F verloor GKC gistermiddag voor de tweede keer op ...