Pijnlijke nederlaag voor Onstwedder Boys

Onstwedder Boys leed een pijnlijke nederlaag tegen Wildervank en lijkt af te haken voor de prijzen in 4D.

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag in Wildervank de kans laten liggen om nog een rol bovenin de competitie te spelen. Op het kunstgras kwamen de Boys er niet aan te pas en werd met 5 – 3 verloren. Op de uitslag viel niets af te dingen. De nederlaag had gezien de kansenverhouding ook nog groter kunnen uitvallen.

Voor de ploeg uit Onstwedde was het de derde uitwedstrijd op rij dat er op kunstgras gespeeld werd. Het hoofdveld van Wildervank lag er verlaten bij. Opnieuw werd duidelijk dat de tegenstander meer gewend is om op kunstgras te spelen. Het is echter te makkelijk om de oorzaak van het falen bij de ondergrond te zoeken. Onstwedder Boys speelde erg matig, verloor veel duels, er waren de nodige misverstanden in de verdediging en de backs wisten zich lange tijd geen raad met de snelle buitenspelers van de thuisclub.

In de eerste helft is het Wildervank dat vanaf het begin druk zet. Gevaar komt van de linkerkant met de behendige Eduardo Gallego en vanaf de rechterkant van de snelle Ferry Huizing. Wildervank zoekt de zijkanten geregeld op en ook een aantal corners leidt tot hachelijke momenten in het strafschopgebied van Onstwedder Boys. Rein Koudstaal moet meerdere keren redding brengen. Onstwedder Boys speelt een teleurstellende eerste helft waarin weinig dingen goed gaan. De enige mogelijkheid is voor Anne Wilzing, die goed vrij wordt gespeeld, maar de bal naast schiet. Op dat moment is het 1 – 0 voor Wildervank. Spits Lourens Huizing kan na een fout in de verdediging van de Boys op rechts alleen doorgaan en scoort beheerst het eerste doelpunt. Vijf minuten voor rust is het opnieuw de spits van Wildervank die scoort, dit keer via een kopbal uit een corner. Voor rust wordt het ook nog 3 – 0 door Ferry Huizing, die een voorzet van Gallego binnenschiet.

Lees het volledige verslag op onstwedde.info via onderstaande link:

https://onstwedde.info/sportnieuws/sportnieuws-detail/article/pijnlijke-nederlaag-voor-onstwedder-boys.html

Bron: Onstwedde.info

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger sluit vierluik af met toernooiwinst en overwinning op Zwolsche Boys

Borger kende een goede oefenweek, waarin het goede resultaten haalde en in vier wedstrijden ...

Stadskanaal wint in matige wedstrijd van Noordster

Stadskanaal maakt een goede kans om zich te plaatsen voor de volgende bekerronde na ...