Sellingen deed goede zaken met de ruime overwinning op Erica.

Sellingen is hard op weg om zich te plaatsen voor nacompetitievoetbal. De Sellingers speelden zondag ietwat teleurstellend gelijk tegen CEC (1-1), maar herpakten zich dinsdag tegen SC Erica. Sellingen won met 0-4 en staat daardoor stevig bij de eerste vier in de zondag 3e klasse C. Arjan Heeres was tegen Erica de man van de wedstrijd, hij scoorde een hattrick. Ook Machiel Buining bleek dinsdagavond trefzeker. Met nog vijf wedstrijden te gaan moet het raar lopen wil Sellingen zich niet kunnen opmaken voor een toetje in de vorm van nacompetitie.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tiental Borger in extremis langs Vitesse’63

Borger heeft afgelopen zaterdag de drie punten in eigen huis weten te houden. In ...

Alteveer op weg naar volgende bekerronde

Met twee zeges uit even zoveel wedstrijden lijkt Alteveer op weg naar de tweede ...