Sellingen deed goede zaken met de ruime overwinning op Erica.

Sellingen is hard op weg om zich te plaatsen voor nacompetitievoetbal. De Sellingers speelden zondag ietwat teleurstellend gelijk tegen CEC (1-1), maar herpakten zich dinsdag tegen SC Erica. Sellingen won met 0-4 en staat daardoor stevig bij de eerste vier in de zondag 3e klasse C. Arjan Heeres was tegen Erica de man van de wedstrijd, hij scoorde een hattrick. Ook Machiel Buining bleek dinsdagavond trefzeker. Met nog vijf wedstrijden te gaan moet het raar lopen wil Sellingen zich niet kunnen opmaken voor een toetje in de vorm van nacompetitie.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger steelt overwinning van Lycurgus

Na een bijzonder lastig begin heeft Borger toch een overwinning geboekt op laagvlieger Lycurgus. ...

Valthermond met speels gemak langs Gruno

Valthermond beleefde een makkelijke middag tegen Gruno en won met duidelijke cijfers.