Er kwam een einde aan een mooie reeks van Eext, Engelbert bleek zondag te sterk.

Na elf duels zonder nederlaag weet Eext weer wat verliezen is. Engelbert was zondag met 4-2 te sterk.
Eext trad Engelbert tegemoet met een gesloten verdediging, maar kon niet voorkomen dat de titelkandidaat in de vierde klasse C voor rust twee keer scoorde uit standaardsituaties. Tussendoor scoorde Jelte Heuker namens Eext de 1-1. Al vroeg in de tweede helft liep Engelbert uit naar 4-1, waarna Wilco Stolwijk de eindstand op 4-2 bepaalde.
Terechte overwinning Engelbert
“Een terechte overwinning voor Engelbert”, aldus Eext-trainer Hemmo Kuipers, die na afloop scheutig was met complimenten. Voor de prima fluitende scheidsrechter Van der Weide, en voor de sterk keepende Engelbert-doelman Niek Bos. Maar vooral voor zijn eigen, door blessures geteisterde ploeg. “Ik ben bijzonder trots op de selectie, die onder moeilijke omstandigheden wederom tot het uiterste is gegaan.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinen ten onder in Eext

Buinen heeft voor de derde wedstrijd op rij geen punten weten te pakken. Ondanks ...