Er kwam een einde aan een mooie reeks van Eext, Engelbert bleek zondag te sterk.

Na elf duels zonder nederlaag weet Eext weer wat verliezen is. Engelbert was zondag met 4-2 te sterk.
Eext trad Engelbert tegemoet met een gesloten verdediging, maar kon niet voorkomen dat de titelkandidaat in de vierde klasse C voor rust twee keer scoorde uit standaardsituaties. Tussendoor scoorde Jelte Heuker namens Eext de 1-1. Al vroeg in de tweede helft liep Engelbert uit naar 4-1, waarna Wilco Stolwijk de eindstand op 4-2 bepaalde.
Terechte overwinning Engelbert
“Een terechte overwinning voor Engelbert”, aldus Eext-trainer Hemmo Kuipers, die na afloop scheutig was met complimenten. Voor de prima fluitende scheidsrechter Van der Weide, en voor de sterk keepende Engelbert-doelman Niek Bos. Maar vooral voor zijn eigen, door blessures geteisterde ploeg. “Ik ben bijzonder trots op de selectie, die onder moeilijke omstandigheden wederom tot het uiterste is gegaan.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde simpel langs uitgedund Alteveer

In een Kanaalstreek-derby, die nooit een echte wedstrijd werd, heeft Westerwolde op relatief eenvoudige ...

Nieuw Buinen verslaat Stadskanaal met minimaal verschil in Kanaalstreekderby

Nieuw Buinen deed uitstekende zaken met de winst in de Kanaalstreekderby tegen Stadskanaal.