SETA knokt zich naar overwinning tegen Bargeres

SETA zette een zware uitwedstrijd om in een knappe overwinning.

Foto SETA, SETA-topschutter Jeroen Buurke moest zich even laten verbinden tijdens het duel na het oplopen van een hoofdwond.

SETA heeft een belangrijke overwinning geboekt op Bargeres in de race om de titel in de zaterdag 5e klasse F. De koploper uit Musselkanaal stond na dik een uur spelen op 2-2 en ook nog eens met tien man. Het tiental van SETA zette juiste een stapje extra voor elkaar en trok op knappe wijze de overwinning uit het vuur: 2-4.

Met Bargeres stond er een lastige uitwedstrijd op het programma. De Emmenaren, staande op plek vier, strijden nog volop voor een plek in de nacompetitie. Dat SETA geen gemakkelijke middag tegemoet ging was al snel duidelijk. De thuisploeg nam na een kleine tien minuten spelen de leiding via Casper Dorgelo. De bezoekers kwamen vervolgens beter in de wedstrijd en dat leidde tot de 1-1 van Noah Schuur. Na dik een half uur spelen nam SETA de leiding via Dylan de Wit en met een 1-2 voorsprong zocht de koploper de kleedkamer op.

Rode kaart

Na rust leek het faliekant mis te gaan voor SETA dat naast de gelijkmaker van Raymond de Groot ook nog eens Robin van den Dries een rode kaart zag pakken. Met nog een half uur op de klok leek duur puntverlies in de maak. Dat gebeurde echter niet want SETA rechtte met tien man de rug en knokte voor wat het waard was. Uit twee corners wist het tweemaal te scoren via Denny Feiken, die beide keren de bal goed binnen knikte. SETA trok vervolgens de overwinning over de streep en houdt zodoende het kampioenschap in eigen handen. Scheemda (1 punt) en NWVV (2 punten) volgen echter op het vinkentouw.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger wint derby tegen SJS

Borger won de derby tegen SJS met een nipt verschil en sluit daardoor ook ...

Weer late beslissing in wedstrijd Ter Apel

Na een verlies in de laatste minuten in de seizoenouverture tegen HODO stond FC ...