Overzicht zondag 4e klasse D: Titan kampioen, Buinen speelt zich veilig

Titan kroonde zich tot kampioen in de zondag vierde klasse D, Buinen deed goede zaken tegen KSC.

Foto Andries Middelbos, Buinen-spits Albert Stevens (links) scoorde twee keer tegen KSC.

Titan – Gasselternijveen: 5-0

Titan stelde vorige week al promotie veilig na de overwinning in en tegen Wijster. Zondag liet het zien tegen Gasselternijveen waarom men ook de terechte kampioen is van de zondag vierde klasse D. De koploper overklaste de nummer twee met duidelijke cijfers. Man van de wedstrijd werd Julian Bruining, die een hattrick mocht noteren in de kampioenswedstrijd. Ook topscorer Harm Jan Moesker pikte een doelpuntje mee, wat ook gold voor Jos Smit. Titan kroonde zich tot kampioen, Gasselternijveen zakte een plek naar plaats drie. Daardoor moet het hopen dat Schoonebeek nog een misstap maakt in de laatste twee wedstrijden om nog kans te maken op rechtstreekse promotie.

Buinen – KSC: 5-4

Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen in de strijd om handhaving in de vierde klasse. Bij winst zou Buinen zo goed als veilig zijn, bij verlies zou KSC op gelijke hoogte komen met Buinen. Het werd een doelpuntrijk duel tussen beide ploegen met Buinen als uiteindelijke winnaar. KSC leidde bij rust met 1-2 dankzij goals van Remco v/d Velde en Jelger Schepers. Thorsten Leeuw had Buinen al snel op voorsprong gezet. Na rust draaide Buinen de rollen om en liep het uit naar een 4-2 voorsprong via Ferdie Ottens, Albert Stevens en Wim Wilts. KSC kwam vervolgens terug tot 4-3 via Damian Mensing, maar de marge werd snel weer naar twee gebracht door Stevens. De treffer van Schepers in de slotminuten deed er dan ook niet meer toe, waardoor het uiteindelijk 5-4 werd.

Foto’s Andries Middelbos: Buinen – KSC

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen opnieuw kansloos tegen MOVV

Gieterveen was opnieuw niet opgewassen tegen MOVV en verloor wederom met ruime cijfers.

Stadskanaal maakt gehakt van Titan

Stadskanaal heeft in de Kanaalstreek-derby tegen Titan een klinkende 7-0 zege geboekt. De Nieuw-Weerdingers ...

Broertjes Hateboer wijzen Nieuw Buinen de weg

De eerste bekerwedstrijd van Nieuw Buinen werd voor de gebroeders Hateboer één groot feest. ...