Titan en Gieten delen de punten

Titan en Gieten hielden elkaar in gelijk opgaande wedstrijd in evenwicht.

In de tweede wedstrijd van dit seizoen stonden beide ploegen ook tegenover elkaar en toen won Gieten met duidelijke cijfers: 3-0. Titan had nog wat recht te zetten dus. Gieten speelde tot dusver driemaal dit jaar en verloor alle drie duels. Ook de ploeg van Bas Nibbelke was dus gebrand op een goed resultaat. Uiteindelijk werd het middels een 2-2 gelijkspel een puntendeling in Nieuw-Weerdinge.

Titan vergeet te scoren, Gieten op voorsprong

De wedstrijd was meteen los. De doelman van Gieten onderschepte een voorzet van Julian Bruining en direct daarna schoot Peter van Elten net naast. Ook de bezoekers werden al snel gevaarlijk via Bas Alting en Florian van der Heijde, maar Rick Poede wist een doelpunt te voorkomen. Titan had op voorsprong moeten komen nadat Patrick Luiten de bal voorgaf op Julian Bruining, maar de laatstgenoemde mikte net te hoog. Alting prikte aan de andere kant even later wel raak. Hij kapte en draaide handig en schoot net langs de paal binnen: 0-1.

Titan na ingreep op voorsprong, maar Gieten pakt nog punt

Na de rust had Gieten de wedstrijd vlot kunnen beslissen. Alting kon na een voorzet vrijstaand zijn tweede van de middag maken, maar miste het doel. Even later schoot Gijs van Calker vanuit een corner ook van dichtbij over. Titan-trainer Henri Goeree besloot aan de hand van meerdere wissels zijn ploeg anders neer te zetten. Mede hierdoor kreeg de thuisploeg grip op de wedstrijd. Bruining schoot net naast. De doelman van Gieten wist vlak daarna een kopbal van invaller Dennis Katoen nog te keren, maar de rebound van Patrick Luiten was raak: 1-1. Titan drukte door en maakte vrijwel direct de 2-1 via Roy Super. Titan besloot deze voorsprong te verdedigen en gaf nauwelijks nog kansen weg. Vijf minuten voor tijd kreeg Gieten een hoekschop cadeau en wist hier optimaal van te profiteren. Voor de eerste paal promoveerde Alting de hoekschop tot doelpunt: 2-2. Uiteindelijk een terecht gelijkspel, maar daar schoten beide ploegen weinig mee op.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SETA puntloos tegen Damacota

Afgelopen zaterdag mocht het eerste elftal van SETA aantreden tegen Damacota. Voor de Musselkanaalsters ...

Stadskanaal hard onderuit tegen PKC ’83

SC Stadskanaal is er niet in geslaagd om eersteklasser PKC '83 te verrassen. Na ...

TEVV sleept een gelijkspel uit het vuur

Op sportpark Boerbos in Rolde werd een meer spannende dan fraaie wedstrijd afgeleverd door twee ...