Overzicht zondag 2e klasse L: Rolder Boys met goed gevoel nacompetitie in, Stadskanaal eindigt met zeperd

Rolder Boys en WKE ’16 gaan nog voor promotie spelen.

Veendam 1894 – Rolder Boys: 0-3

Rolder Boys won ook de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Op bezoek bij Veendam zegevierde het met 0-3, maar dat bleek niet genoeg voor de tweede plek. Die bleef voor Valthermond, dat won bij Nieuw Buinen. Desondanks lijkt Rolder Boys wel klaar voor de nacompetitie, waarin het eerst een uitwedstrijd speelt tegen SC Stadpark.

Annen – Helpman: 1-2

Het duel tussen de twee middenmoters eindigde in een 1-2 overwinning. Jaap Jan Mulder zette Annen nog wel op een 1-0 voorsprong, maar Danny Dijkstra kroonde zich tot matchwinner voor de gasten. Annen eindigde als vijfde, Helpman als zevende.

WKE ’16 – Peize: 1-2

WKE ’16 had zich al geplaatst voor de nacompetitie en dus deed wedstrijd er tegen Peize niet meer toe. Het duel eindigde in een overwinning voor Peize, dat Joppe van Leeuwen en Maurijn Timmer zag scoren. Beide teams kregen ook nog een rode kaart.

Gruno – ASVB: 1-4

Voor beide ploegen stond er weinig meer op het spel. Gruno weet dat het al nacompetitie tegen degradatie moet spelen, terwijl ASVB ook nergens meer voor speelde. De overwinning ging uiteindelijk naar ASVB, dat met 1-4 won. Sten Bruins, Trevor Eiten, Thijs Nijland en Roy ter Veer namen de doelpunten voor hun rekening. Nicky Smid deed wat terug voor de thuisploeg.

FC Lewenborg – Stadskanaal: 6-0

Dat er niks meer op het spel stond voor Stadskanaal bleek wel in de laatste competitiewedstrijd. De Knoalsters leden een flinke nederlaag bij Lewenborg, dat door de grote overwinning toch met een goed gevoel de nacompetitie in zal gaan. Coen Los had een belangrijk aandeel in de zege met twee treffers. Stadskanaal eindigde het seizoen op een negende plaats.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Overtuigende winst EEC bij Zandpol

Waar EEC vorig seizoen nog twee keer onderuit ging tegen Zandpol was tijdens de ...

NWVV boeit, scoort veel, maar wint niet

NWVV was één van de Kanaalstreek-clubs die een inhaalwedstrijd te spelen had. Tegenstander was ...