Overzicht zondag 4e klasse D: Gasselternijveen promoveert naar 3e klasse!

Gasselternijveen versloeg Buinen en haalde daardoor promotie naar de derde klasse binnen.

Buinen – Gasselternijveen: 1-2

Gasselternijveen heeft op de slotdag promotie behaald naar de derde klasse. Nieveen moest daarvoor winnen van Buinen en dat deed het dan ook. In de eerste helft kwamen de rood-witten aan de leiding door een eigen goal van de thuisploeg. Na de pauze werd het 0-2 door Joep Meertens, waardoor Nieveen op rozen leek te zitten. Toen Bram Komduur in de slotminuten nog de aansluitingstreffer scoorde werd het toch nog even billenknijpen voor Gasselternijveen. De zege werd echter over de streep getrokken door Nieveen, waardoor promotie naar de derde klasse een feit was.

Foto’s Andries Middelbos: Buinen – Gasselternijveen

Balkbrug – KSC: 4-2

Voor KSC zit het seizoen er nog niet op. De ploeg uit Schoonoord had zich veilig kunnen spelen met een overwinning op Balkbrug, maar ging met 4-2 onderuit. Jelger Schepers scoorde beide doelpunten voor KSC. Door de nederlaag moet KSC de nacompetitie in en zal het daarin nog val aan de bak moeten voor handhaving.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal en Beilen komen niet tot scoren

Stadskanaal speelde gelijk, ditmaal kwam het niet verder dan een 0-0 tegen Beilen.

GKC onderuit bij Oosterstreek

GKC verloor de laatste wedstrijd van het seizoen van Oosterstreek.

Terug in de tijd: Valthermond onderuit in knotsgek duel

In een waar spektakelstuk dolf Valthermond nipt het onderspit tegen Beilen.