Overzicht zondag 5e klasse C: THOS pakt plek twee

THOS pakte op de slotdag de tweede plek in de zondag 5e klasse C.

THOS – WEO: 4-3

Dit seizoen was Veelerveen de duidelijke nummer een in de zondag 5e klasse C, maar daarachter moesten THOS en WEO het uitvechten om plek twee. Op de slotdag legde THOS beslag op de tweede plek door het rechtstreekse duel tegen WEO te winnen. In een doelpuntrijke wedstrijd zegevierde THOS uiteindelijk met 4-3. Danny Jager en Youri Bakker scoorden beiden tweemaal voor de thuisploeg. Beide ploegen gaan de nacompetitie in voor promotie naar de vierde plaats.

Groen Geel – Alteveer: 4-2

Alteveer sloot het seizoen af met een 4-2 nederlaag. Door de nederlaag en de overwinning van DWZ zakte Alteveer nog een plaatsje op de ranglijst. Alteveer eindigde daardoor op de negende plaats in de zondag vijfde klasse C.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like