Overzicht zaterdag 4e klasse D: Valse start voor Mussel, Wildervank en NWVV

Een valse start voor een aantal Kanaalstreekploegen in de zaterdag 4e klasse D.

Mussel – FC Assen: 1-3

Mussel is het seizoen gestart met een 1-3 nederlaag tegen promovendus FC Assen. De ploeg uit Assen trok de wedstrijd voor de pauze al naar zich toe. Via twee goals van Ian Norde en een doelpunt van Alessandro Hut leidde Assen comfortabel met 0-3. Na de pauze werd het niet meer spannend, al kwam Mussel nog wel tot een treffer. Rien Boels bepaalde de eindstand op 1-3.

Wildervank – RWF: 1-6

Wildervank kreeg op de openingsspeeldag direct een flink pak slaag van RWF. De gasten wonnen na een 0-3 ruststand met 1-6. De enige treffer van Wildervank viel pas in de slotminuten, wat niet meer dan een eretreffer genoemd mocht worden.

SCN – SVBO: 2-5

SVBO startte met een klinkende overwinning op bezoek bij SVBO. Dat had het met name te danken aan spits Stand Wolbers, die maar liefst vier van de vijf treffers voor zijn rekening nam. John Grummel had SVBO al vroeg in de wedstrijd aan de leiding gebracht. Daarna was vooral het woord aan Wolbers, die zijn ploeg met drie treffers in de tweede helft aan de zege hielp.

Glimmen – NWVV: 3-2

NWVV is de competitie begonnen met een 3-2 nederlaag tegen Glimmen. De ploeg van trainer Johan Hollen kwam te laat op stoom om nog een punt uit het vuur te slepen. Steef Sterken, Martijn Scholtens en Vince Nijboer hadden Glimmen na een uur spelen op een 3-0 voorsprong gezet. Aan de hand van Marko Mihalj deed NWVV wel wat terug, maar kwam de tweede treffer van de spits te laat (blessuretijd) om nog aanspraak te maken op een resultaat.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen legt Sellingen over de knie

Gieterveen heeft de ongeslagen reeks van Sellingen een halt toegeroepen. De groenhemden wonnen met ...

Gasselternijveen opnieuw met lege handen

Gasselternijveen speelde haar tiende competitiewedstrijd al op de donderdagavond. Tegenstander was Witteveense Boys ’87, ...