Overzicht zaterdag 5e klasse F: Scheemda en SETA halen uit

SETA en Scheemda boekten een grote uitslag en lijken de voornaamste kampioenskandidaten.

Foto Harold Woortman, SETA scoorde er flink op los tegen ZNC.

SETA – ZNC: 8-1

SETA kende geen enkele moeite met ZNC en zette een grote uitslag neer. De ploeg uit Musselkanaal lijkt dit seizoen met Scheemda de voornaamste kampioenskandidaat te zijn en liet dat ook zien tegen ZNC. Jeroen Buurke was met drie treffers op schot, ook Jos de Boer prikte er twee binnen. Robin van den Dries, Denny Feiken en Noah Schuur maakten de andere goals.

Foto’s Harold Woortman: SETA – ZNC

SC Scheemda – Muntendam: 13-0

Het kwaliteitsverschil tussen Scheemda en Muntendam was enorm en dat was terug te zien in de score. De teller van de thuisploeg stokte uiteindelijk op 13 treffers. Danny Blaauw maakte er vier, Niek Smit maakte een hattrick. Marvin Ab en Tom Knollema maakten er ieder twee. De overige treffers kwamen op naam van Ramon Ab en Dirk ten Have.

Westerlee – Damacota: 2-3

Westerlee en Damacota maakten er een spannende wedstrijd van welke eindigde in een nipte overwinning voor Damacota. Niek Leeuwerik en Martin Edens scoorden voor Westerlee, Wylan Molema en Alan Egilmez stonden voor de gasten op het scoreformulier.

Meeden – BATO: 3-1

Meeden boekte de tweede overwinning op rij en kent daarmee een goede competitiestart. Twee goals van Jay van Weerden en een doelpunt van Mark Slim leverden de drie punten op. Dewin Tudesco deed wat terug voor de gasten.

Wagenborger Boys – VVS Oostwold: 2-2

VVS Oostwold bleef steken op een gelijkspel bij Wagenborger Boys. Twee goals van Remco de Kleine bleken niet genoeg voor de overwinning.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen en SC Erica scoren niet

Nieuw Buinen heeft twee punten laten liggen op bezoek bij SC Erica. Op het ...

Ontketend Nieuw Buinen zet Hoogezand opzij

Herboren. Dat is de term die de vorm van eersteklasser Nieuw Buinen goed omschrijft. ...

Terug in de tijd: TEVV zet Roden eenvoudig opzij

TEVV zette met de 4-1 overwinning op Roden een goede eerste stap in de ...